Vi på Djurensliv älskar djur och vill med denna sidan förmedla vår kunskap om djur till dig! Vårt mål är att skapa en samlingsplats med information och recensioner om allt från kattsand till hundrasers egenskaper.

Under 2023 har vi på Djurensliv bestämt oss för att skänka 5 procent av vår vinst till Världsnaturfonden WWF. Vi uppmanar våra besökare att också vara med och bidra till detta viktiga arbete. Besök vår insamling här.

Har du någon fråga eller synpunkt, kontakta oss gärna via vårt formulär!

Våra samarbeten

Vi är en affiliate sida där vi tjänar pengar på att du som besökare till denna sida använder våra länkar när du gör ett köp från någon av våra samarbetspartners. Detta i form av en liten provision. Du som kund förlorar alltså inte något på att gå via oss, utan hjälper oss att arbeta vidare med Djurensliv. Vi samarbetar med ett antal olika butiker på nätet som vi valt ut med omsorg.

De produkter vi väljer att marknadsföra på vår hemsida väljer vi själva att lägga ut och de produkterna vi väljer att topplista inom en viss produktkategori väljs ut delvis genom att vi själva testar produkterna, att vi tar del av vad andra personer på olika forum tycker om produkter och att vi läser olika tester och recensioner på nätet.