1. Beställningsprocess

När du genomför ett köp på djurensliv.se skickar vi en orderbekräftelse till dig. Denna kommer antingen via e-post eller SMS, beroende på ditt val vid beställningen.

Din orderbekräftelse innehåller viktig information om:

  • Beställda produkter
  • Totalt pris
  • Leveransadress
  • Faktureringsuppgifter
  • Vald fraktmetod

Upptäcker du några felaktigheter i orderbekräftelsen, vänligen kontakta vår kundtjänst omgående på kontakt@djurensliv.se. Vi hjälper dig att korrigera eventuella misstag.

Om du inte hittar orderbekräftelsen i din inkorg, titta gärna i din skräppost då meddelanden ibland kan hamna där av misstag.

  1. Leveransinformation

Efter att du mottagit orderbekräftelsen kommer det inom några dagar att skickas en leveransbekräftelse som informerar om att dina varor är på väg.

Observera att leveranstiden kan variera. Den leveranstid som anges i produktbeskrivningen vid köptillfället är den som gäller. Oroa dig inte om leveransbekräftelsen dröjer lite längre än förväntat – vi levererar alltid inom den utlovade tidsramen.

  1. Prissättning

Alla priser på djurensliv.se anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms.

Vi förbehåller oss rätten att justera priser vid eventuella tryckfel, felaktig information eller om våra leverantörer ändrar sina priser. I dessa ovanliga fall kan prisjusteringar förekomma.

  1. Din ångerrätt

Som kund hos djurensliv.se har du alltid 14 dagars ångerrätt från det datum du tar emot din beställning. För mer detaljerad information om vår återbetalningspolicy, vänligen besök vår särskilda sida om detta genom att klicka här.