Leverans till din dörr På djurensliv.se strävar vi efter att leverera glädje till både dig och dina husdjur så snabbt som möjligt. När du beställer från vårt svenska lager kan du förvänta dig leverans inom 2-15 arbetsdagar.

Om en produkt tillfälligt är slut i vårt lokala lager, hämtar vi den från vårt fjärrlager. I dessa fall kan leveranstiden vara 5-15 arbetsdagar.

För aktuell information om lagerstatus och beräknad leveranstid, se respektive produktsida vid köptillfället.

Kostnadsfri frakt Vi på djurensliv.se vill göra det enkelt för dig att handla. Därför erbjuder vi fri frakt på alla våra produkter, oavsett ordervärde.

Orderhantering Våra dedikerade leverantörer bearbetar beställningar måndag till fredag. Normalt hanteras din order inom några arbetsdagar och skickas så fort som möjligt. Observera att leveranser inte sker under helger.

Under perioder med hög efterfrågan kan hanteringstiden ibland överstiga tre dagar. Vi ber om din förståelse i sådana situationer.

Viktigt att notera:

  • Angivna leveranstider är uppskattningar och kan inte garanteras.
  • Kontrollera noga att din leveransinformation är korrekt. Felaktig eller ofullständig information kan leda till förseningar då vi behöver kontakta dig.
  • Tullhantering eller oförutsedda händelser hos speditören kan i sällsynta fall påverka leveranstiden.

På djurensliv.se arbetar vi ständigt för att din shoppingupplevelse ska vara så smidig som möjligt, från beställning till leverans. Har du frågor om din order eller leverans? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst!